Contact: +40 756 20 20 24

Livrarea comenzilor

 Cu siguranță sunteți nerăbdătoare ca produsele comandate să ajungă cât mai repede la dumneavoastră. Magazinul www.decosta.ro oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin firma de curierat rapid (FAN Courier România).

 Termenul de livrare este între 1 – 2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi.

Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 09:00 – 19:00.

Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate în zilele de sâmbătă și duminică sau de sărbători legale vor fi procesate și confirmate în prima zi lucrătoare. Mai multe informații despre termenii de livrare vă vom comunica la momentul confirmării comenzii, în funcție de oră și volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.decosta.ro se face exclusiv pe teritoriul României.

Costuri transport

Livrare prin curierat rapid:

 GRATUIT – pentru toate comenzile peste 300 de lei(pentru comenzile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat FAN Courier România)

20 lei – pentru comenzile sub 300 de lei

Cum plătiți:

În sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii și a transportului (dacă e cazul) în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.